1. Anasayfa
  2. Oyun

2024 Yılında Çıkacak Yeni Oyunlar

2024, oyun dünyasında devrim yaratacak yeni oyunlara sahne olacak. Bu oyunlar, sizi yeni dünyalara ve maceralara götürecek, aklınızı başınızdan alacak ve sizi saatlerce oyun oynamaya bırakmayacak.

2024 Yılında Çıkacak Yeni Oyunlar
yeni oyunlar

2024 Yılında Çıkacak Yeni Oyunlar

2024 yılına doğru hızla ilerlerken, oyun dünyası yine büyüleyici teknolojiler ve yeniliklerle dolu bir yolculuğa çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncuların heyecanla beklediği birbirinden heyecan verici yeni oyunlar, gelecek yıl oyun tutkunlarını şaşırtmaya ve büyülemeye devam edecek.

2024 yılında karşımıza çıkacak oyunlar arasında, bağımlılık yaratan rol yapma maceralarından, adrenalin dolu aksiyon gerilimlerine kadar birçok farklı deneyim yer alacak. Oyun severler için unutulmaz bir oyun deneyimi sunacak olan bu oyunlar, şimdiden yayınlanan oynanış videoları ve fragmanlarıyla merak uyandırmayı başardı.

2024 En Çok Beklenen Yeni Oyunlar Listesi

Gelecek yılın en çok beklenen 10 bilgisayar oyununu sizler için derledik. Listemizde oyunlar hakkında bilinen tüm detaylara yer verdik. Her biri kendi tarzında öne çıkan bu oyunlar, 2024 yılında oyunculara eşsiz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Oyun tutkunları için heyecan verici bir yıl olmaya aday olan 2024, oyun dünyasının büyüsüne kapılan herkesi sabırsızlıkla bekletiyor. Yeni çıkacak oyunların getireceği yenilikler ve sürükleyici hikayeler, oyun severlere unutulmaz anlar yaşatacak. İşte en iyi yeni oyunlar;


  1. Star Wars OutlawsStar Wars Outlaws

2024 yılına damga vuracak en çok beklenen oyunlar listesinde, milyonlarca Star Wars hayranının sabırsızlıkla beklediği bir oyun öne çıkıyor. Milyonlarca Ubisoft tarafından geliştirilen bu oyun, Star Wars serisinin ilk açık dünya deneyimi olacak ve oyuncuları tarihin en büyük soygununu gerçekleştirmek için bir kanun kaçağına dönüştürecek.

Star Wars Outlaws, üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanacak ve keşif, nişancılık, gizlilik gibi özelliklerle oyunculara geniş bir oyun alanı sunacak. Oyuncular istedikleri şekilde bu elementleri kullanabilecek ve Star Wars evreninin derinliklerine adım atacaklar.


  1. Final Fantasy 7Final Fantasy 7

Final Fantasy 7 Rebirth’in ikinci oyunu olarak 2024 yılında piyasaya sürülecek. İlk oyunun 2020’de çıkmasının ardından, Cloud ve arkadaşları Midgar’dan kaçarak Gaia adlı geniş bir açık dünyayı keşfedecekler. Final Fantasy hayranları ve özellikle de Final Fantasy 7 hakkında sürekli övgüler alan ancak eski bir oyundur. Bundan dolayı  bir türlü deneyimlemeyen oyuncular, Final Fantasy 7 Rebirth’i mutlaka gözden geçirmeli.


  1. The Wolf AmongThe Wolf Among

Telltale tarafından geliştirilen ve 2014 yılında tüm bölümleri yayınlanarak tamamlanan The Wolf Among Us, büyük bir oyuncu kitlesinin beğenisini kazanmıştı. Oyuncular ikinci oyunu heyecanla beklemeye başlamışlardı. Uzun yıllar süren bekleyiş ve birçok olumsuz haberin ardından, The Wolf Among Us 2’nin 2024 yılında çıkacağı sonunda duyuruldu!

The Wolf Among Us 2, geliştirilmiş grafikleri, etkileyici sesleri ve özlenen Telltale sanat dizaynıyla geri dönüyor. 2024 yılında, Wolf’un hikayesi nasıl tamamlanacak, artık bir gizem olmaktan çıkacak.


  1. Prince of PersiaPrince of Persia

The Lost Crown, Prince of Persia’nın iptal edilen remake projesinin yerine geçecek bir oyun olarak duyuruldu. Bu haber hayranlarını sevindiren bir gelişme oldu. Oyun 2.5D bir aksiyon side-scrolling tarzında tasarlandı, yani yan kamera bakış açısıyla oynanacak. Büyük bir heyecanla beklenen Prince of Persia The Lost Crown, 18 Ocak 2024 tarihinde piyasaya sürülecek.


  1. Persona 3 Reload

    yeni oyunlar
    yeni oyunlar

2024 yılında Persona hayranlarına müjdeli bir haber var! Uzun süren bekleyişin ardından, Persona serisinin efsanevi oyunu Persona 3’ün yeniden yapımı olan Persona 3 Reload nihayet gerçekleşiyor! Bu haber Persona tutkunlarını sevince boğarken, heyecanla beklenen oyunun çıkışıyla birlikte hayaller gerçeğe dönüşecek.

Persona 3 Reload, 2007 yılında piyasaya sürülen orijinal Persona 3’e sadık kalacağı düşünülen bir yapıya sahip olacak.


  1. Senua’s Saga

    yeni oyunlar
    yeni oyunlar

Ninja Theory tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanacak olan Senua’s Saga:Hellblade II’nin devam oyunu, bekleyenleri heyecanlandırıyor. 2017 yılında çıkış yapan ve büyük övgüler alan Hellblade: Senua’s Sacrifice’ın devamı niteliğinde olan bu oyunun kesin bir çıkış tarihi henüz belirlenmemiş olsa da, 2024 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor.


  1. Like a Dragon

    yeni oyunlar
    yeni oyunlar

Yakuza serisinin büyük bir hayran kitlesi bulunan oyunu Yakuza Like a Dragon’un devam oyunu olan Like A Dragon Infinite Wealth, heyecanla bekleniyor. Yeni oyunlar arasında yer alarak 2024 yılının başlarında piyasaya sürülecek. Ana karakter Ichiban Kasuga’nın hikayesini Hawaii’ye taşıyor.


  1. PalworldPalworld

Yeni bir oyun olan Palworld, oyunculara silahlı Pokemon deneyimi sunacak. Oyun genellikle “silahlı Pokemon oyunu” olarak tanımlanıyor ve oldukça absürt bir konseptle dikkat çekiyor. Palworld, Pokemon oyunlarından farklı olarak gerçek zamanlı savaş mekanikleri ve silah kullanımı gibi özellikler sunarak oyunculara farklı bir deneyim yaşatacak. Oyunun 2024 Ocak ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor.


  1. Microsoft Flight Simulator 2024

    yeni oyunlar
    yeni oyunlar

Microsoft, oyun dünyasında simulasyon seven oyuncuları heyecanlandıran bir yenilik sunuyor! Bu oyun, geliştirilmiş bir oyun motoru, daha etkileyici grafikler ve yeni özelliklerle birlikte geliyor. Arama kurtarma ve helikopter taşımacılığı gibi ilgi çekici eklemelerle, oyuncular farklı deneyimler yaşayabilecek.


  1. Black Myth WukongBlack Myth Wukong

Çin mitolojisine ve Uzak Doğu kültürüne ilgi duyan oyunseverler için müjde var! 2024 yılında çıkış yapacak olan oyun, 2020 yılında yayınlanan ilk fragmanıyla büyük bir ilgi uyandırmıştı. Bu oyun özellikle Souls-like türünü seven oyuncuların radarında yer almayı başardı. Göz kamaştıran grafikleri ve etkileyici oynanışıyla Wukong, bekleyişini sürdürenleri heyecanlandırmaya devam ediyor.


 

Bu İçeriğe Tepkiniz Nedir?
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    eh_i_te_idare_eder
    Eh işte idare eder
  • 0
    muhte_em
    Muhteşem
  • 0
    alk_hakettin
    Alkışı Hakettin
  • 0
    be_enmedim_k_t_i_erik
    Beğenmedim kötü içerik

Saldango.com'u 2020 yılının Nisan ayında kurdum. Saldango.com' da yazdığım ilk makalemden son makaleme kadar; sizleri genel manada bilgiye ulaştırmanın yanı sıra sağlık lı ve bilinçli birer insan olmanızı istiyorum. Zaman zaman kendime has özel içeriklerde üretiyorum. Film incelemesi, film eleştirisi, teknoloji yada kafanızda oluşan '' nedir '' sorusuna cevap bulmak istiyorsanız saldango .com tam size göre bir yer.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir